donderdag 16 januari 2014

2014 & other stuff.

Een beetje laat maar... Happy new year. 2014, een sprankelend nieuw jaar. Vol nieuwe kansen, nieuwe mensen, nieuwe avonturen. Wat er allemaal gaat gebeuren, we weten het niet. Maar ik wens jullie een goed 2014. Hope your wishes will come true. 

ItsAllAboutMarly heeft een tijdje stilgelegen om persoonlijke redenen maar dit jaar gaan we er weer vol tegen aan. Meer blogs. Nieuwe blogs. Nieuwe onderwerpen. Ik hou van het woord nieuw.. Het klinkt zo.. Vol kansen. 

Wat jullie dit jaar kunnen verwachten? Ik denk meer actuele onderwerpen. Dingen waar ik voor opsta. Dingen waar ik tegen ben. Dingen waarvan ik denk dat het belangrijk is om ze de wereld in te gooien.. Verder natuurlijk ook veel leuke dingen hoor, haha. Don't worry.

Wat ik jullie nu nog mee wil geven voor 2014? Geniet. Geniet van de kleine dingen. Een avondje bankhangen met het gezin of een leuk berichtje. Stuur eens een kaart naar je beste vriendin in plaats van een appje. Knuffel de mensen waar je van houdt en stel niet tot morgen uit wat je vandaag kunt doen. :) 

Liefs Mar 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten