zondag 27 juli 2014

Happy birthday to my sister!

Heey allemaal! Vandaag is het de verjaardag van Daisy. Een goede vriendin van me, mijn collega in de serie Powervrouwen en mijn zusje. Niet biologisch, maar ze voelt voor me als een zusje. Ik ben een tijdje omgegaan met haar broer. Daardoor heb ik haar leren kennen. But she still feels like a sister. Ik wil haar graag verrassen met een artikel. Speciaal voor haar verjaardag.

Wanneer heb ik je voor het eerst ontmoet?
Bijna twee jaar geleden op Texel. Je zag er toen best anders uit dan nu. Je bent in positieve zin veranderd hoor, haha. 

Wat was mijn eerste indruk van je?
Dit is nogal beschamend maar ik was een beetje bang voor je. Er was mij verteld dat je nogal een grote mond had en ik was bang dat ik daar niet tegenop kon. Gelukkig was dat al heel snel weg toen ik je leerde kennen.

Waarom zie ik je als zusje?
Toen ik een relatie had met je broer ging ik automatisch ook met jou om en ik merkte dat we een klik hadden. Ik herkende bepaalde dingen uit mijn karakter in je en omdat ik een paar jaar ouder ben ging ik je als een soort zusje zien. Als je een probleem had, wilde ik je helpen. Je hebt me geholpen met het invlechten van mijn haar met het gala en ik mocht jouw make-up en een shirt van je lenen. Zoals zussen dat doen. Na het breken met je broer zie ik je nog steeds als zusje. Dat is nooit veranderd. Ik geloof dat mensen in je leven komen met een reden. En aan die relatie heb ik een leuke vriendin / leuk zusje overgehouden.

Waar ben ik jaloers op?
Ik ben een hele tijd jaloers geweest op je haar. Omdat het golft en blond is. Ik heb een tijdje blond haar gewild. Maar ik denk niet dat het me zou staan. Ik kan beter brunette blijven. Maar ik ben super jaloers op golvend haar. Dat van mij is zo stijl als een 'ik weet niet wat'.

Waar ik graag nog een keer met je naar toe zou willen.
Primark! Maar Parijs lijkt me ook heel leuk.

Mijn verjaardagsboodschap aan jou:
Deezz, ik wens je een super fijne verjaardag toe. Ik ken je nu al een paar jaar en ik vind dat je door de jaren heen zoveel hebt geleerd. Ik weet het, het klinkt cliché. Maar ik kan altijd bij je terecht en jij bij mij. Ik ben trots op je. Maak er een mooi jaar van!




Liefs,
Mar




Geen opmerkingen:

Een reactie posten