dinsdag 23 september 2014

Dingen waar ik naar uitkijk

Heey allemaal! Aangezien er momenteel best veel leuke dingen aan zitten te komen wil ik vandaag een lijstje maken van dingen waar ik naar uitkijk. Om wat positieve energie over mezelf heen te strooien. Nu denk ik aan elfenstof zoals bij Tinkerbell. Maar goed, de dingen waar ik naar uitkijk zijn:

❤ Mijn verjaardag. Ik ben vandaag over precies 17 dagen jarig, ja dat houd ik precies bij met de 'days left'- app, en ik heb er superveel zin in! Ik heb me de afgelopen jaren nooit echt zo jarig gevoeld. Ik bedoel, het was wel leuk en zo. Maar meestal moet je dan gewoon naar school en komt er niet zoveel visite op de dag zelf. Maar nu.. Pam pam pam.. ben ik op een vrijdag jarig. Dan moet ik ook wel eerst naar school maar ik heb 11.45 al uit. Daarna kan ik de hele middag doen wat ik wil. c: Bovendien weet ik dit jaar wat ik voor cadeautjes wil. De afgelopen jaren wist ik dat nooit zo goed en maakte ik daarom maar een lijstje van dingen die wel leuk zijn, maar niet dingen die ik écht heel graag wilde hebben. En dat heb ik dit jaar wel. Bovendien wil ik dit jaar mijn verjaardag voor het eerst helemaal op mijn manier aanpakken. Tot nu toe heeft mijn moeder het altijd geregeld en dat ging prima. Maar nu word ik 17 en ga ik het eens zelfs doen. Alleen het voorbereiden geeft me al zo'n happy birthday gevoel.



❤ Disney party. Los van mijn verjaardag organiseer ik ook nog een feestje voor mijn vriendinnen. Dit word een ultiem meidenfeestje met als thema Disney. Beslist geen kinderfeestje. Ik weet nog niet precies hoe ik alles ga doen, maar ik heb wel een aantal ideeën. Het lijkt me fantastisch als ik die ideeën allemaal echt uit kan werken. Ik hoop dat ik mijn vriendinnen een middag / avond geef om nooit te vergeten.

Stage. Binnenkort begin ik met mijn stage op een basisschool. Inmiddels weet ik op welke school ik stage ga lopen. Ik heb eventjes op de site van de school gekeken en het lijkt me wel een leuke school. Ik denk dat een stage daar wel gaat lukken. Ik herinner me nog dat toen ik op de basisschool zat er ook altijd stagejuffen waren. Die waren er dan vanwege hun eigen opleiding. Ik keek altijd tegen hun op. Ik had elk jaar een 'lievelings- stagejuf'  en dat was dan ook mijn voorbeeld. Het is een raar idee dat dat gewoon meisjes zoals ik nu ben waren. Maar toen wow. Toen konden ze echt mijn idool zijn. 

Sinterklaas. Ik heb best wel veel zin in pakjesavond. Aan de ene kant is het jammer dat sinterklaas zo snel na mijn verjaardag is maar aan de andere kant heb ik het altijd wel leuk gevonden. Als ik iets heel graag wilde hebben en ik het op mijn verjaardag niet kreeg zag ik sinterklaas altijd als een tweede kans om als nog dat ene speciale pakje te krijgen. Sinterklaas vieren wij altijd met de familie en dat is wel heel erg leuk. c: Bovendien zijn de sinterklaashapjes altijd zo lekker. De pepernoten en de chocolademuizen liggen nu alweer in de winkel. Ik herinner me nog dat mijn oom en tante vorig jaar pepernoten hadden gebakken die zo groot waren als koekjes, haha. 

 Vakantie. Ook al vind ik mijn opleiding echt heel erg leuk, ergens verlang ik ook wel een beetje naar vakantie. Dan is er gewoon net ietsje meer tijd om alle leuke dingen die je wilt doen te doen. In een weekend wil ik soms te veel en is er te weinig tijd. Bijvoorbeeld:

Ik wil:
- Afspreken met mijn beste vriendin
- Logeren met Stefan ( Hij op de logeerkamer)
- Naar de bibliotheek
- Lezen
- Een film kijken
- En eigenlijk wil ik ook nog naar de bios voor die ene leuke film niet meer draait

Dan komen er ook nog de dingen bij die gewoon al staan. De dingen die je moet. Dat kunnen leuke dingen zijn zoals verjaardagen maar ook minder leuke dingen zoals huiswerk maken. Ik loop er gewoon vaak tegenaan dat ik te veel wil en te weinig tijd heb sinds ik weer naar school ga. In de zomervakantie had ik het gevoel dat ik zeeën van tijd had en andere mensen hadden ook (bijna) altijd tijd. Afgelopen weekend had ik twee verjaardagen, en ze waren beide superleuk, alleen mijn hele weekend was wel meteen vol. Als eerste zijn weekenden meestal bedoeld om uit te rusten. Maar daar komt bij mij nooit zoveel van. Ik trek te laat aan de rem, zeg maar. Ik wil graag superveel dingen doen waar ik door de week niet aan toe kom. Daardoor draaf ik soms door. Maar zodra ik merk dat ik echt heel moe ben besluit ik ook wel eens om niet af te gaan spreken maar gewoon een middagje 'me time' te hebben. Knutselen, bloggen, koekjes bakken.. Zulke dingetjes.

Dit waren de dingen waar ik op dit moment het meest naar uit kijk. Letterlijk op dit moment denk ik vooral aan iets lekkers om te eten. Mijn naam knort omdat ik uit haast op school een broodje minder dan normaal heb gehad. Oh ja, en ik zou het bijna vergeten. Ik kijk ook heel erg uit naar morgenochtend. Want dan ga ik mijn haar verven! c: Dus dat deel ik zo snel mogelijk met jullie, hoe het is geworden. Ik denk dat ik daar morgen wel een momentje voor heb.

xo Mar 




zondag 21 september 2014

Nieuwe liefde

Heey allemaal! Ik heb een nieuwe liefde. Niet in de vorm van een 'nieuw' vriendje. Wees gerust. Ik ben nog steeds heel gelukkig met Stefan. Ik heb iets anders ontdekt. Ik zoek de laatste tijd heel veel naar Disney filmpjes op Youtube of leuke blogs over Disney. Nu heb ik een aantal medleys gevonden. Daarin zingen één of twee mensen allemaal Disneyliefdes of zelfs een hele Disneyfilm. Ik vind het heel gaaf. Omdat dit is waar ik me in mijn vrije tijd nu best veel mee bezighoud wil ik het graag met jullie delen. Wie weet ontdek je zo nog een leuk Youtubekanaal.


Nick Pitera's One-Man Tribute to Aladdin on Broadway | Oh My Disney


Ik vind dit echt een heel gaaf filmpje. Als je er gewoon naar luistert en ondertussen iets anders doet, zoals ik nu aan het doen ben, lijkt het gewoon op sommige stukken alsof je echt naar Aladdin luistert. Heel gaaf. Ik stond toen ik het voor het eerst luisterde vooral versteld van de hoge stem die Nick opzet tijdens 'a whole new world'. Hierin zingt hij zowel Aladdins stuk als dat van prinses Jasmine. En wow, dat moet je gewoon echt luisteren. Hij klinkt echt als een vrouw. En Aladdin klinkt ook echt als Aladdin. Wow, geen andere woorden voor.


One Woman Frozen Medley | Georgia Merry



Georgia heeft zowel van Frozen, Rapunzel als de kleine zeemeermin een medley gemaakt. Die van de kleine zeemeermin is zeker ook de moeite waard om een keertje gaan kijken, alleen doet deze het helaas alleen op laptop. Dus op je mobiel of tablet niet. :c Maar goed, over haar medley van Frozen. Ik vind sommige stukken echt heel goed. De stukjes waarin zij Anna speelt zijn echt goed. Alleen haar poging om een schattige klunzige Olaf te zijn is niet helemaal gelukt, vind ik. Ik vind haar een beetje eng lijken daar. Als ik goed kijk snap ik wel wat ze probeerde, maar het is niet helemaal gelukt. Hetzelfde geldt voor Elsa's haar. Maar ja, Elsa's kapsel is knap ingewikkeld. Hoe wil je dat perfect doen? Dat zijn gewoon kleine dingetjes die ik hierop heb aan te merken. Verder vind ik hem heel leuk om te luisteren. En ook 'fixer upper' voert ze heel goed uit. En dat hondje als Sven.. It's just too adorable. <3


Disney Medley - Kristine Solis



In het begin wordt 'I'm wishing' uit Sneeuwwitje gezongen. En dat klinkt gewoon zo echt. Wauw. Ook het stukje waarin 'Mother knows best' uit Rapunzel word gezongen vind ik heel goed. Als Kristin Mother Gothel immiteert lijkt het net echt. 


Deze medleys vind ik op dit moment het mooist. Luisteren jullie ook wel eens medleys? Laat het me weten in reactie's. Misschien ontdek ik zo nog iets leuks. 

Liefs,
Mar




donderdag 11 september 2014

Mijn opleiding

Heey allemaal! Ik zit mezelf flink op mijn kop te geven omdat ik zo inactief ben op ItsAllAboutMarly. Ik baal er zelf enorm van. Dat ik minder actief ben heeft een aantal redenen. In dit artikel ga ik over de redenen iets meer vertellen en wil ik ook wat meer vertellen over mijn opleiding en hoe het nu met me gaat. Eerst wilde ik gewoon met één of ander 'gewoon' artikel komen, maar ik vind dat het belangrijk is om eerlijk tegenover mijn lezers te zijn. Er is niks ergs aan de hand of zo. Dat moeten jullie echt niet denken. Maar als ik met iets zit, moet ik dat gewoon kunnen delen. Dus dat ga ik nu doen.


Een reden dat ik de afgelopen week niet geblogd heb is dat mijn laptop vorig week 2x gecrasht is. Nu heeft de man die altijd onze computers repareert mijn laptop meegenomen. :c Zolang mijn laptop weg is, deel ik eentje met mijn moeder. Ik heb dus sowieso al minder tijd om uitgebreid voor een artikel te gaan zitten.

Een andere reden is dat ik op het moment weer naar school ben. En dat is flink wennen. Het voelt als een heel nieuw leven. Een heel leuk leven, maar ook een heel nieuw leven. Opeens ben je een student. Ik heb me daar geloof ik nogal in mee laten slepen. Ik heb drukke dagen en als ik dan thuis kom ben ik gewoon te moe om een fatsoenlijk artikel te kunnen posten. Meestal als ik eenmaal begin lukt het ook wel maar vaak denk ik van te voren dat het niet gaat lukken en tja, dan lukt het ook niet. Maar ik mis mijn blog wel heel erg. En ik ben nog steeds trots op het bestaan van mijn blog. Dus ik wil er graag mee door.

De laatste reden waarom ik minder blog is omdat ik het gevoel heb dat ik een inspiratieloze periode heb. Nou ja, dat ook weer niet. Maar kijk, toen ik net begon met bloggen schreef ik puur waar ik over wilde schrijven. Daarna ben ik steeds meer gaan kijken hoe andere bloggers schreven. In wat voor stijl, wat wel wat niet. En natuurlijk, er is niks mis met tags overnemen. Maar uiteindelijk kreeg dat de overhand. En dat zie ik nu in. Ik ging denken dat het niet leuk zou zijn als ik zou posten wat ik leuk vond om te posten. Natuurlijk vond ik de dingen die ik postte leuk. Maar ik legde mezelf een steeds hogere druk op. Door die druk is het niet 'spontaan even bloggen omdat ik het leuk vind' maar werk. En mijn blog is mijn hobby. Mijn passie. En ik moet er mijn eigen plekje van maken. Wie zegt dat het niet leuk is als ik meer series ga bedenken? Of dat ik ga schrijven over boeken die ik heb gelezen of films die heb gezien? Wie zegt dat het niet leuk is als er meer Disney artikelen online komen? Mijn blog is een soort van ja, weerspiegeling van mij. Mensen die mijn blog lezen kennen me misschien wel beter dan mensen op mijn school. En dat is best raar en tegelijk heel grappig.

Mijn opleiding is hartstikke leuk. Er is alleen één vak waar ik een beetje moeite mee heb. Rekenen. We hebben een toets gehad en ik heb op alle onderdelen 2F niveau behalve meetkunde. Echt waar, ik haat dat. Ik heb het nooit begrepen en ik vraag me af of ik dat ooit zal doen. Wel ga ik mijn best ervoor doen. Want als ik halverwege het tweede jaar niet op alles 3F heb, dan haal ik de opleiding niet. Dus ik moet er wel flink achter aan. Maar het gaat me lukken!

Vandaag hadden we de generale repetitie voor de kinderboekenweek. We gaan naar verschillende basisscholen om daar de kinderboekenweek te promoten door middel van een dansje en een toneelstukje. Heel leuk! De generale ging best wel goed. Volgende week dan voor het echte werk. Ik heb er zin in. Ik denk dat ik nadat we op de basisscholen zijn geweest wel aan jullie ga vertellen hoe het was.

Dit was even een kijkje in mijn leven. Waar ik tegenaan loop en wat er goed gaat. Ik merk dat ik het fijn vind om weer te bloggen. Het is toch wel een uitlaatklep die ik de afgelopen week een beetje gemist heb. 

Liefs,
Mar

zaterdag 6 september 2014

Tag: It's weekend!

Heey allemaal! Na een aantal drukke dagen niet geblogd te hebben ben ik er weer. Ik heb zoveel meegemaakt. Op school hebben we een workshop schminken gehad en ik ben naar een kermis geweest. Stefan heeft twee knuffels voor me gewonnen en ik eentje. Stefan heeft hier van donderdag tot en met vanochtend gelogeerd op de logeerkamer. Dat was erg gezellig. Nu hij weg is, is het een stuk stiller en mis ik hem best wel. Vandaag ben ik met Hilda naar een kermis geweest. We hebben nu beide een knuffel en een suikerspin in een roze emmertje. c: Vandaag heb ik echt zo'n weekendgevoel. Voor mijn gevoel is het al zondag en moet ik morgen weer. Maar morgen is het pas zondag dus ik heb een soort reserve dagje weekend. Voor mijn gevoel. Omdat het weekend is, en ook nog eens een heel druk en leuk weekend, ga ik vandaag de 'It's weekend!'- tag doen. Enjoy!



1. Heb jij op zaterdag en zondag weekend of heb je op andere dagen vrij?
Jep, zaterdag en zondag. En vrijdagmiddag omdat ik 11.45 al uit ben. 

2. Hoe laat sta je op in het weekend?
Vanochtend zat het een beetje tussen 7.00 en 8.00 uur in. Ik geloof dat ik een soort ingebouwde klok door het schoolritme heb. Die klok maakt me in het weekend dus ook mega vroeg wakker. Niet leuk. Ik ben sowieso een slechte uitslaper. Als ik uitslaap is het meestal tot een uur of 9, half 10. Tot later lukt me meestal gewoon niet.

3. Hoe ontbijt je in het weekend?
Vanochtend heb ik nogal raar ontbeten. Ik had twee crackers waar ik karamelpasta op smeerde. Daaroverheen strooide ik hagelslag. En daaroverheen legde ik nog wat stukjes kit kat. Het klinkt een beetje raar, maar het was echt lekker. Meestal ontbijt ik in het weekend met een kopje thee, twee crackers met chocoladehagel, een kiwi en eventueel een eitje.

4. Hoe ziet jouw weekend er meestal uit?
Vrijdag doe ik 's middags meestal een beetje rustig aan. Ik heb dan net een drukke schoolweek gehad en ik moet mezelf dan even 'opladen'. Helaas ben ik behoorlijk slecht in uitrusten en wil ik meestal doordraven waardoor ik er op een bepaald moment helemaal niet meer tegen kan. Daarom dwing ik mezelf om vrijdag een beetje rustig aan te doen. Kijk, naar de bieb of eventjes mee boodschappen.. Zulke dingen sta ik mezelf wel toe. Maar de hele middag en/of avond afspreken daarmee wacht ik tot zaterdag. Zaterdag is mijn 'afspreekdag'. Deze dag voelt voor mij echt als weekend. Het weekend is niet net begonnen en ook nog niet bijna voorbij. Perfect. Meestal is zaterdag mijn drukke dag. En zondag is dan weer een relaxte 'ik doe bijna niks'- dag. Nou ja, schoolwerk en zo dan. Maar niet de hele dag afspreken.

5. Wat doe je het liefst in het weekend?
Afspreken met Stefan en vriendinnen maar ook 'me time' hebben. Tijd voor mezelf waarin ik lekker kan doen waar ik zin in heb. Bloggen, tekenen, knutselen, lezen.. Ik merk de laatste tijd dat ik aan beide behoefte heb. Aan mensen om me heen, maar op sommige momenten ook eventjes voor mezelf ergens mee bezig zijn. Om op te laden van een drukke week.

6. Wanneer plan jij je activiteiten voor het weekend?
Soms dan staan er al dingen ruim van tevoren zoals verjaardagen. Maar afspreken dat plan ik niet langer dan een week van tevoren. Tenzij het iemand is die heel ver weg woont, dan is het wel handig om tijdig een datum vast te stellen. Ik zou dingen soms wel iets eerder mogen afspreken, want ik ben nogal op het laatste moment soms. En die spontane ingevingen zijn leuk, maar meestal overval ik mensen daarmee. Soms vinden ze het leuk, maar vaak hebben ze ook al andere plannen. Niet handig, Mar. Niet handig.

7. Ben je ook bezig met je studie of werk in het weekend?
Ja, natuurlijk wel. Het is belangrijk om in het weekend wel iets aan je studie te doen. Tenminste dat vind ik, want anders is de overgang op maandag weer zo groot. Ik geef toe dat ik in het weekend wel een stuk minder aan mijn studie doe dan door de week. Het liefst heb ik in het weekend zo weinig mogelijk met school te maken omdat ik even bij wil tanken.



8. Hoe laat ga je naar bed in het weekend?
Tussen 23.00 uur en 00.30 denk ik. Ik lig rond 23.00 wel in mijn bed maar ik maak het meestal één avond per weekend nogal laat. De rest van de week slaap ik wel gewoon redelijk op tijd.

Dit waren de vragen! Ik vond dit wel een leuke tag. Zo kan ik een beetje vertellen hoe mijn weekenden er in grote lijnen uit zien. Als je de tag wilt overnemen, het mag gerust. Geniet nog van jullie weekend!

Liefs,
Mar 

maandag 1 september 2014

My september goals

Heey allemaal! Vandaag is het de eerste dag van een nieuwe maand. En dat betekent doelen stellen. Ik bespreek hoe het met de doelen van augustus is gegaan en stel nieuwe op voor september. Doelen stellen vind ik belangrijk. Dan heb je iets waar je naar toe leeft / werkt. Het stellen van doelen geeft overzicht en bovendien kan het ook nog een hartstikke leuk zijn. Maar goed, dit is de tweede maand dat ik doelen maak en deze met jullie deel. Dus laten we eerst de doelen van vorige maand er eens bij pakken.



❤ Een eigen domein aanvragen.
Ik heb geen eigen domein aangevraagd. Ik heb me er wel een beetje mee bezig gehouden, maar heb besloten (voorlopig) gewoon dit adres te houden. Waarom? Nou, ik ben dol op ItsAllAboutMarly. Ik moet er eerlijk gezegd nog niet aan denken om dit vertrouwde plekje waar ik al bijna negen maanden op blog vaarwel te zeggen en ergens anders opnieuw te beginnen. Dat is één van de redenen. De andere reden is dat ik op dit moment druk aan het sparen ben voor iets anders. Ik ben van plan om zo snel mogelijk (ik weet nog niet wanneer dat is) een keertje naar Disneyland Parijs te gaan. En daar wil ik wel wat Disney souvenirs kunnen kopen. Aangezien Disney spulletjes vrij duur zijn ben ik nu vast aan het sparen. Natuurlijk geef ik ook wel eens kleine bedragen uit. Als ik een patatje haal bijvoorbeeld. Maar ik probeer het zoveel mogelijk te beperken en te sparen.

❤ Elke dag een andere haarstijl uitproberen.
In de zomervakantie heb ik wel veel verschillende haarstijlen uitgeprobeerd. Met YouTube- tutorials hebben mijn moeder en ik een aantal dingen uitgeprobeerd. Zij vindt het heel leuk om mensen hun haar te doen en ik heb dik haar. Achteraf heb ik er wel een beetje spijt van dat ik in juni mijn haar af heb geknipt. Want voor sommige kapsels is mijn haar nu net te kort. :c. Gelukkig is het sinds juni alweer een flink stuk gegroeid. Ik laat het nu weer lang groeien en ik hoop dat ik het binnenkort weer kan verven. ( Daar spaar ik dus ook voor.) Ik heb me niet alleen met kapsels bezig gehouden maar ook met kleur. Ik zit erover te denken om mijn haar roder te gaan verven. Dat vind ik wel supermooi. Hm, wie weet. c: 

❤ Oefenen met make-up.
I did. Eyeliner is nog steeds redelijk rampzalig, maar ik heb geoefend. En het is van vreselijk rampzalig naar redelijk rampzalig gegaan, dus dat gaat al beter. Voor de rest breng ik mijn mascara nu een stuk beter aan dan ik eerst deed en word ik er beter in om make-up zo aan te brengen dat het wel iets extra's geeft maar niet too much is. 

❤ Elke dag een stukje aan een verhaal schrijven.
Dit wil ik nog steeds heel graag bereiken maar het is niet gelukt. Jammer. Ik zal voor mezelf kijken hoe ik dit doel alsnog kan bereiken maar ik weet nog niet echt hoe. Ik denk dat het voor een groot deel te maken heeft met onzekerheid. Ik denk dat het verhaal nooit goed genoeg zal zijn voor een boek of dat ik onbewust iets bedenk dat allang bestaat. Maar ja, hoe langer ik wacht hoe meer verhalen al bestaan. Misschien moet ik ook maar gewoon trots zijn met wat ik nu doe. Ik blog (bijna) elke dag, al ongeveer negen maanden lang. Dat is ook iets om trots op te zijn. Dan had ik een paar jaar geleden ook niet durven dromen. 

Goed, dat waren mijn august goals. Nu de nieuwe doelen voor deze maand. Ik heb nu al een leuke in mijn achterhoofd. c:

September goals:



❤ Verlanglijstje maken voor mijn verjaardag.
Ik moet eens goed op een rijtje zetten wat ik nou precies wil hebben voor mijn verjaardag. Voor mezelf nagaan of het qua prijs haalbaar is. Ik denk dat het handig is om overal prijs en winkel bij te zetten. Ik ga gewoon een lekker lange lijst maken. Niet omdat ik denk dat ik dat allemaal krijg. Nee, natuurlijk niet, haha. Maar als je een lange lijst hebt weet je niet van tevoren wat je krijgt. En als je maar drie dingen opschrijft dan ja, dan weet je van tevoren al dat je waarschijnlijk die dingen krijgt. En ik wil dat het een verrassing is. Gewoon net zoals toen ik klein was. Het magische gevoel van wat zou er in dat pakje zitten? Ik moet ook goed bij mezelf nadenken welke dingen ik echt heel graag wil hebben. Soms dan weet je niks en dan schrijf je maar wat dingen op. Maar zo wil ik het niet gaan doen. Ik ga echt dingen opschrijven die ik heel graag wil hebben. En voor de rest vraag ik geld om te sparen. Goed idee! Kijk, daar was ik zonder dit artikel nooit opgekomen. Handig zo'n blog!

❤ Een cadeautje kopen voor Stefans verjaardag.
Maar voor ik jarig ben is Stefan nog jarig. Stefan is 19 september jarig, ik 10 oktober. Hij is dus ongeveer een maandje ouder. (Grr.) Maar goed, ook voor hem wil ik een speciaal cadeautje kopen. Het hoeft niet duur te zijn maar gewoon iets waarvan ik weet dat het hem echt zo'n warm happy verjaardagsgevoel geeft. Eventuele ideeën zet ik nog niet online, aangezien meneer ook regelmatig mijn blog leest.

Een datum prikken voor mijn verjaardagsfeestje en vorm geven aan het feestje.
Dit houdt in:
- Een datum prikken, redelijk wat weken van tevoren en uitnodigingen maken. 
- Slingers, ballonnen en dat soort spul in huis halen. 
- Bedenken wat ik op het feestje wil doen, wat ik wil eten etc.

Mijn best doen op school & zorgen dat de presentaties een groot succes worden.
School is weer begonnen en ondanks ik alle vakken wel leuk vind en niet denk dat ik met iets hopeloos achter ga raken, wil ik dit toch voorkomen door gewoon meteen bij te blijven. Ook hebben we deze maand best veel presentaties staan en ik wil gewoon dat dat een succes word.

Dit waren mijn september goals. De meeste zijn nogal feestelijk. Maar goed, ik ben bijna jarig en dat moet gevierd worden. c: Het is nu rond half tien 's ochtends. Ik vind het op zich wel leuk om een keer 's ochtends te bloggen. Op de één of andere manier ben ik dan meer wakker en mijn concentratie is stukken beter. Op maandag hoef ik pas kwart over tien op school te zijn dus op maandag kan ik het sowieso voortaan wel 's ochtends doen. En in het weekend als ik tijd heb ook wel. Het voelt veel fijner 's ochtends. Het begin van een dag. Nog een hele dag voor je. Dat gevoel een beetje. Maar goed, ik moet nu wel opschieten. Anders kom ik straks te laat op school.

Liefs,
Mar